Akaryakıta Yeni İndirim! İşte Güncel Fiyatlar!

Akaryakıta Yeni İndirim! İşte Güncel Fiyatlar!
Akbank, Petrol Ofisi ile iş birliği kapsamında gerçekleştirdiği bir kampanyayla müşterilerine yapılacak akaryakıt harcamalarında yüzde 1,5 indirim imkânı sunacağını duyurdu. Peki, kampanya şartları neler? İşte merak edilenler…

Akaryakıt fiyatları her geçen gün artmaya devam ederken, araç sahipleri de bir yandan akaryakıta gelecek indirimleri bekliyor ve bir yandan da akaryakıt desteği almak amacıyla bankaların akaryakıt kampanyalarını takip ediyor.

Bu kapsamda, Akbank da düzenlediği bir akaryakıt kampanyasına katılım sağlayan müşterilerine yüzde 1,5 indirim fırsatı sağlayacağını açıkladı. Akbank, düzenlediği bu kampanyayla araç sahibi müşterilerinin yüzünü güldürürken, kampanyaya ilişkin tüm detayları da resmi internet sitesinden paylaştı.

Buna göre, Akbank ticari kredi kartıyla Petrol Ofisi AutoMatic Filo Yönetim Sistemi’ne şimdi kayıt yaptıran müşteriler, araçlarına montaj işleminin ardından tüm yakıt harcamalarında yüzde 1,5 oranındaki indirimden yararlanacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

3-duqx.webp

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Öte yandan, milyonlarca araç sürücüsü tarafından güncel akaryakıt fiyatları merak ediliyor. Peki, hangi ilde akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? İşte cevabı…

İstanbul Avrupa yakası akaryakıt fiyatları

Benzin fiyatı: 42,74 lira

Motorin litre fiyatı: 42,64 lira

LPG litre fiyatı: 25,18 lira

İstanbul Anadolu yakası akaryakıt fiyatları

Benzin fiyatı: 42,63 lira

Motorin litre fiyatı: 42,56 lira

LPG litre fiyatı: 24,64 lira

Ankara akaryakıt fiyatları

Benzin litre fiyatı: 43,07 lira

Motorin litre fiyatı: 43,05 lira

LPG litre fiyatı: 25,16 lira

İzmir akaryakıt fiyatları

Benzin litre fiyatı: 43,52 lira

Motorin litre fiyatı: 43,56 lira

LPG litre fiyatı: 24,94 lira