Akaryakıta İndirim Geldi! Araç Sahiplerinin Başına Devlet Kuşu Kondu!

Akaryakıta İndirim Geldi! Araç Sahiplerinin Başına Devlet Kuşu Kondu!
Akaryakıt fiyatlarının her geçen gün artması nedeniyle araç sahipleri akaryakıt almakta zorlanırken, Ziraat Bankası ise yeni düzenlediği akaryakıt kampanyasıyla araç sahiplerine 240 TL’ye kadar indirim sağlayacağını açıkladı. İşte detaylar…

Benzin, motorin ve otogaza her geçen gün gelen zamlar nedeniyle akaryakıt fiyatları rekor seviyelere yükselirken, araç sahipleri de resmen kontak kapatma noktasına geldi. Milyonlarca araç sahibi, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan (EPDK) indirim haberi beklerken, EPDK’dan zam haberlerinin peş peşe gelmesi, araç sahiplerini iyice zora soktu.

EPDK’dan beklenen indirimin gelmemesi nedeniyle sürücüler de bankaların akaryakıt kampanyalarına yönelince birçok banka da arka arkaya akaryakıt kampanyası düzenlemeye başladı. Müşterilerinin yüzünü güldürecek akaryakıt kampanyaları düzenleyen bankalardan biri de Ziraat Bankası oldu.

Ziraat Bankası, düzenlediği akaryakıt kampanyasına katılım sağlayan müşterilere 240 TL’ye kadar indirim imkânı sağlayacağını açıkladı. Buna göre, Bankkart ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında 30 Eylül’e kadar Bankkart POS'undan farklı günlerde ve bir kerede gerçekleştirilecek 750 TL ve üzeri 4’üncü akaryakıt ya da otogaz alışverişlerine 240 TL Bankkart Lira indirimi sağlanacak.

ziraat-bankasi.jpg

ZİRAAT BANKASI AKARYAKIT KAMPANYASI DETAYLARI

Kampanya müşteri bazında düzenlenecek ve bir müşteri en fazla 240 TL Bankkart Lira kazanabilecek. Aynı gün bir kerede gerçekleştirilecek 750 TL ve üzeri harcamaların sadece biri kampanyaya dahil olacak.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilecek. Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler kredi kartı ve banka kartı özelliği ile kampanyadan yararlanabilecek. Bankkart Ücretsiz kartlar kampanya kapsamında yer almayacak.

Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşterilerce gerçekleştirilecek. Ek kartlar ile gerçekleşen harcamalar asıl kart sahibi müşterinin alışverişlerine eklenecek. Kazanılan Bankkart Liralar 4 Ekim’de yüklenecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ