Akaryakıta Hem Zam Hem İndirim Geldi! İşte Güncel Fiyatlar!

Akaryakıta Hem Zam Hem İndirim Geldi! İşte Güncel Fiyatlar!
Ortadoğu’da yaşanan siyasi ve askeri gerilim nedeniyle akaryakıt fiyatları artmaya devam ederken, benzine de 85 kuruş zam yapıldı. Aynı zamanda, Yapı Kredi de yeni kampanyasıyla akaryakıt harcamalarına 200 TL indirim yaptı.

Petrol fiyatlarındaki artışta, ABD'nin petrol talebine yönelik pozitif veriler ve Orta Doğu'da yaşanan siyasi ve askeri gerilimin neden olduğu arz endişeleri etkili oldu. Bu nedenle, brent petrolün varil fiyatı 81,17 dolara kadar çıkarken, petrol fiyatlarındaki artış da akaryakıt fiyatlarının artmasına neden oldu.

Yaşanan olumsuz gelişmeler nedeniyle benzine 85 kuruş zam gelirken, fiyat artışı gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıdı. Motorin fiyatında ise herhangi bir değişiklik olmadı. Bu kapsamda, güncel akaryakıt fiyatları şu şekilde oluştu:

İstanbul Avrupa Yakası

Benzin fiyatı: 44,40 lira
Motorin litre fiyatı: 43,72 lira

İstanbul Anadolu Yakası

Benzin fiyatı: 44,28 lira
Motorin litre fiyatı: 43,64 lira

Ankara

Benzin litre fiyatı: 44,94 lira
Motorin litre fiyatı: 44,28 lira

İzmir

Benzin litre fiyatı: 45,38 lira
Motorin litre fiyatı: 44,76 lira

yapi-kredi-nin-kari-beklentileri-asti.jpg

YAPI KREDİ’DEN 200 TL’LİK AKARYAKIT İNDİRİMİ

Öte yandan, Yapı Kredi de düzenlediği bir akaryakıt kampanyasıyla müşterilerine 200 TL’ye kadar akaryakıt indirimi sağlayacağını açıkladı. Buna göre, 131 Ağustos’a kadar Opet istasyonlarında yapılacak ilk bin lira ve üzeri alışverişten sonraki her bin lira ve üzeri araçta ödeme işlemine 20 lira, toplamda 200 liraya kadar Opet Puan hediye edilecek.

Kampanya kapsamındaki işlemlerin kampanyaya dahil olan Yapı Kredi Bankası World POS sistemi üzerinden geçmesi gerekecek. Aynı gün aynı üye iş yerinden yapılacak işlemlerden sadece ilki kampanya kapsamında yer alacak. Kampanyaya bin lira ve üzeri harcamalar dahil olacak.

Kampanyaya katılım yapılması halinde kampanya kapsamında kazanılan puanlar gün içinde yüklenecek ve puan kullanımı süresiz olacak. Ayrıca müşterinin kampanya kapsamında Yapı Kredi bireysel kredi kartı ile herhangi bir alışverişi olmaması ve kampanya kapsamındaki tüm alışverişlerinin yalnızca bireysel TLcard’ı ile gerçekleştirmiş olması durumunda puan yükleme esnasında bireysel kredi kartları kapalı ise kazanılan puanlar TLcard’a yüklenecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ