Akaryakıta Eylül İndirimi! İndirimli Fiyatlar Bugünden İtibaren Geçerli Olacak!

Akaryakıta Eylül İndirimi! İndirimli Fiyatlar Bugünden İtibaren Geçerli Olacak!
Araç sürücülerinin bankaların akaryakıt kampanyalarına yönelmesinin ardından Garanti BBVA da yeni bir kampanya düzenledi. Garanti BBVA, düzenlediği kampanyayla müşterine 20 TL indirim imkânı sağlanacak. İşte kampanya şartları…

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) benzin, motorin ve LPG fiyatlarına yaptığı rekor zamlar nedeniyle araç sürücüleri resmen kontak kapatma noktasına geldi. Akaryakıt satın almakta zorlanan vatandaşlar, EPDK’dan yeni bir indirim haberi beklerken, beklenen indirimler gelmeyince araç sürücüleri de çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarına yönelmekte buldu.

Bankalar da bu kapsamda daha fazla akaryakıt kampanyası düzenleyerek müşterilerine yaptıkları akaryakıt harcamalarında indirim, para iadesi ve bonus puan gibi imkânlar sunmaya başladı. Eylül ayı kapsamında geçerli olacak akaryakıt kampanyası düzenleyen bankalardan biri de Garanti BBVA olurken; banka, kampanyaya katılım sağlayan müşterilere 240 TL indirim fırsatı vereceğini duyurdu.

Buna göre, Bonus üyesi BP istasyonlarında; çeşitli günlerde ve bir kerede, dört defa 800 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alışverişi yapan müşteriler, BonusFlaş uygulamasından kampanyaya katılım sağlayarak 240 TL bonus ve SMS ile kampanyaya katılım sağlayarak da 230 TL bonus iadesi alabilecek.

img-4126.jpeg

GARANTİ BBVA AKARYAKIT İNDİRİMİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya Garanti Bonus'lar, Flexi, Money, Deniz Bonus, Deniz Bonus Business, ING Bonus, Türkiye Finans HappyCard, Alternatifbank Bonus, Alternatifbank Bonus Business, ICBC Turkey Bonus, TEB Bonus, TEB Bonus Business, ICBC Turkey Bonus Business, Paracard, Bonus Business ve Easy kartlar dahil olacak.

Fakat, ING Bonus Business, Şeker Bonus, Şeker Bonus Business kartlar, Shop&Fly kredi kartları, Miles&SmilesGaranti BBVA kredi kartları, American Express kredi kartları, taksitli işlemler, vadeli taksit, bonus kullanımları, BP Araçta ödeme dışında sanal POS, sanal kart ve mail order işlemleri kampanya kapsamında yer almayacak.

Çeşitli günlerde ve tek seferde gerçekleştirilen 800 lira ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alımlarında geçerli olacak. Aynı gün gerçekleştirilen birden fazla 800 lira ve üzeri alışverişlerinilki kampanya kapsamında değerlendirilecek.

BP Taşıtmatik kullanıcıları kampanyadan faydalanamayacak. Kampanyanın geçerli olduğu istasyonları görmek için BonusFlaş uygulamasındaki "Nerede" butonuna tıklamak gerekecek.

Kampanya müşteri bazında gerçekleşecek. SMS ile katılanmüşteriler maksimum 230 lira bonus/indirim, BonusFlaş ilekatılan müşteriler ise maksimum 240 lira bonus kazanabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ