Akaryakıta Ağustos İndirimi! Araç Sahipleri Resmen Bayram Edecek!

Akaryakıta Ağustos İndirimi! Araç Sahipleri Resmen Bayram Edecek!
Akaryakıt fiyatlarına peş peşe gelen zamların ardından araç sahiplerine bir müjdeli haber Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası, düzenlediği bir kampanya kapsamında akaryakıt harcamalarına 240 TL indirim sağlayacağını açıkladı. İşte ayrıntılar…

Benzin, motorin ve otogaza gelen rekor zamların ardından araç sahipleri resmen kontak kapatma noktası geldi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) akaryakıt fiyatlarına yaptığı zamlar nedeniyle akaryakıt fiyatları rekor seviyelere yükselirken, araç sahipleri de depolarını doldurmakta zorlanıyor.

Bu nedenle, EPDK’dan bir indirim haberi bekleyen araç sahipleri, indirim haberinin gelmemesi nedeniyle bankaların düzenlediği akaryakıt kampanyalarına yöneliyor. Hal böyle olunca, birçok banka da hem bünyesine yeni müşteri katmak hem de mevcut müşterilerinin yüzünü güldürmek için arka arkaya yeni akaryakıt kampanyaları düzenliyor.

Bu doğrultuda, bir yeni akaryakıt kampanyası da Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası, 15 Ağustos’a kadar Bankkart ile Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve bir kerede gerçekleştirilecek 750 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ve otogaz harcamalarına 240 TL Bankkart Lira hediye edeceğini açıkladı. Böylece, akaryakıt harcaması yapan Ziraat Bankası müşterileri, kampanya kapsamında 240 TL indirim kazanmış olacak.

360786.jpg

ZİRAAT BANKASI AKARYAKIT KAMPANYASI DETAYLARI

Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya Ziraat Bankası’nda telefon numarasından PO yazıp 4757'ye SMS göndererek katılım sağlanabilecek. Kampanyadan bir müşteri en fazla 240 TL Bankkart Lira kazanabilecek.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında ve Bankkart POS'undan yapılması gerekecek. Aynı gün içerisinde yapılacak 750 TL ve üzeri harcamalardan sadece bir tanesi kampanya kapsamında yer alacak.

Bankkart Liralar, kampanya koşullarını sağlayanlara 22 Ağustos’ta yüklenecek. Kazanılan Bankkart Liralar 22 Eylül’e kadar Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanılabilecek ve kullanılmayan Bankkart Liralar 23 Eylül’de geri alınacak.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanan Bankkart Lira özelliği kapsamında kullanılamayacak. Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler kredi kartı ve banka kartı özelliği ile kampanyadan yararlanabilecek. Bankkart ücretsiz kartlar kampanya kapsamında yer almayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ