A101’den 800 TL Para İadesi! Alışverişler Resmen Bedavaya Gelecek!

A101’den 800 TL Para İadesi! Alışverişler Resmen Bedavaya Gelecek!
Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden A101, hazırladığı iki kampanya kapsamında müşterilerine toplam 800 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…

Müşterilerine yaptıkları alışverişler kapsamında avantajlı fırsatlar sunan A101, bu fırsatlar için çeşitli firmalarla iş birliği yapmaya devam ediyor. A101, bu kapsamda İş Bankası ve Hadi ile güçlerini birleştirerek yeni kampanyalar hazırladı ve kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine toplam 800 TL para iadesi yapacağını duyurdu.

Buna göre, Maximum Mobil'den veya İşCep'ten ‘’A101 ekstra’’ MaxiPuan Kampanyası'na katılan İş Bankası müşterileri, 4 Ağustos-3 Eylül 2024 tarihlerinde Maximum Kart ile A101 ekstra internet sitesi veya mobil uygulamadan bir kerede gerçekleştirilecek 2 bin lira ve üzeri her harcamaya 150 lira, toplamda 300 lira MaxiPuan kazanacak.

Bunun yanı sıra, Hadi mobil uygulamasından QR kod okutularak yapılan ödemelerde geçerli olmak üzere her bir müşteri, yapacağı alışverişlerden toplamda 500 lira nakit iade kazanacak. Böylece, bu iki kampanyaya katılan müşteriler, A101’den toplam 800 TL para iadesi almış olacak.

is-bankasi-ndan-koronavirus-karari-704293-5.webp

A101 VE İŞ BANKASI 300 TL MAXİPUAN KAMPANYA DETAYLARI

MaxiPuan’lar 18 Eylül’e kadar en son kullanılan karta yüklenecek ve 31 Ekim’e kadar kullanılabilecek. Kampanya kriterlerinin yerine getirilmesi ve kampanya kapsamında en son kullanılan kartın Maximum Kart olması durumunda ödül MaxiPuan olarak yüklenecek.

Kampanya kapsamında en son kullanılan kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda ise MaxiMil'e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecek.

Kazanılan MaxiMil'ler avans kapamada kullanılamayacak. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 300 TL MaxiPuan kazanabilecek.

a101-hadi-kapak.webp

A101 VE HADİ 500 TL PARA İADESİ KAMPANYASI

Aynı günde yapılan alışverişlerden toplam tutarın en fazla bin liralık kısmı kampanya kapsamında kabul edilecek ve nakit para iade hesaplamasında göz önünde bulundurulacak.

Para iadesi, T.O.M. Katılım Bankası A.Ş. banka hesabından nakit olarak çekilebilecek. Kampanya, elektronik ürünler, tütün ürünleri ve ÖTV’ye tabi ürünler için geçerli olmayacak. Kademelerde belirtilen Nakit Para İadeleri önceki kademelerde kazanılan Nakit Para İadeleri düşülerek kazanılacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ