500 TL Elektrik, Su, Doğal Gaz, Telefon ve İnternet Faturası Yardımı!

500 TL Elektrik, Su, Doğal Gaz, Telefon ve İnternet Faturası Yardımı!
Faturası kabarık gelenlere Halkbank’tan müjdeli bir haber geldi. Buna göre, Halkbank, otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine 500 TL’ye kadar fatura yardımı yapacağını açıkladı. İşte kampanya şartları…

Geçtiğimiz aylarda elektriğe ve doğal gaza yüzde 38 zam gelmesinin ardından Türk Telekom da internet paketlerine zam yaptığını açıkladı. Suya da zam gelmesinin beklenmesi nedeniyle vatandaşlar, uygun fiyatlı fatura ödemenin yollarını araştırmaya başladı.

Bu kapsamda, Halkbank ise müşterilerine müjdeli bir haber vererek otomatik fatura ödeme talimatı verenlere 500 TL’ye kadar fatura desteği vereceğini açıkladı. Buna göre, bireysel kredi kartı müşterilerinin 31 Ağustos’a kadar kredi kartlarından ya da vadesiz hesaplarından verecekleri her yeni otomatik fatura talimatı için 50 TL ve toplamda ise 500 TL ParafPara desteği verilecek.

thumbs-b-c-099a6212f1be893edd5041729b229c8f.jpg

HALKBANK 500 TL FATURA DESTEĞİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya katılmak için 31 Ağustos’a kadar Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da FATURA yazıp 3404'e SMS gönderilerek kampanyaya katılım sağlanması, ardından bireysel kredi kartından ya da Halkbank’a kayıtlı vadesiz hesaptan otomatik fatura talimatı verilmesi yeterli olacak.

Kampanyadan ödül kazanılabilmesi için, talimat vermeden önce mutlaka kampanyaya katılım sağlanması gerekecek. Kampanya doğrultusunda bir müşterinin her yeni otomatik fatura ödeme talimatından 50 TL, toplamda 500 TL ParafPara kazanacak.

Kampanya çerçevesinde kazanılan ParafParalar, 10 Eylül’de, kredi kartından verilen talimatlar için talimatın tanımlandığı açık ve kullanılabilir kredi kartına, vadesiz hesaptan verilen talimatlar için, ödül tarihi itibarıyla en son kullanılan, açık ve kullanılabilir durumdaki kredi kartına aktarılacak.

Kampanya başlangıç tarihi itibariyle aktif olan talimatların iptal edilerek tekrar talimat verilmesi durumunda, verilen talimat kampanya doğrultusunda yer almayacak.

Bir müşterinin kredi kartından veya vadesiz hesabından tanımlı olan fatura talimatının iptal edilerek farklı bir müşteri tarafından tekrar verilmesi halinde, verilen talimat kampanyaya dahil olmayacak.

Vadesiz hesaptan verilen talimatların iptal edilerek kredi kartından ya da kredi kartından verilen talimatın iptal edilerek vadesiz hesaptan verilmesi halinde verilen talimat kampanyaya dahil olmayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ