450 TL Fatura Desteği Resmen Açıklandı! Hesaplara Yatmaya Başladı!

450 TL Fatura Desteği Resmen Açıklandı! Hesaplara Yatmaya Başladı!
Ağustos ayına yönelik yeni kampanyalar düzenleyen Garanti BBVA, duyurduğu bir kampanyayla beraber 450 TL fatura desteği sağlayacağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…

Her ay düzenlediği kampanyalarla müşterilerine hediye bonus, indirim ve artı taksit gibi avantajlı fırsatlar sunan Garanti BBVA, ağustos ayına girer girmez yeni kampanyalarını peş peşe duyurmaya başladı. Bu kapsamda, düzenlediği bir kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine 450 TL fatura desteği sağlayacağını açıkladı.

Buna göre, Bonus Bireysel Kredi Kartları ile verilecek 2 yeni otomatik fatura talimatı için 100 lira, 4 yeni otomatik fatura talimatı için 225 lira, 6 yeni otomatik fatura talimatı için toplam 450 lira bonus hediye edilecek. Böylece, bu kampanyaya katılım sağlayan müşteriler, Garanti BBVA’dan 450 lira fatura desteği almış olacak.

garanti-gorsel.webp

GARANTİ BBVA 450 TL FATURA DESTEĞİ KAMPANYA DETAYLARI

Garanti BBVA kredi kartları ile Turkcell, Vodafone, GSM TL Yükleme, Tellcom-Superonline, Biri ADSL, KKTC Turkcell kurumları dışındaki kurumlardan gerçekleşecek elektrik, su, doğal gaz, telefon operatörü ve benzeri otomatik fatura ödeme talimatları için ücret yerine ödemenin gerçekleştiği tarihten itibaren fatura tutarı üzerinden akdi faiz oranında faiz (KKDF ve BSMV hariç) uygulanacak.

Kampanya kapsamında bir müşterinin vereceği tüm otomatik fatura ödeme talimatlarından kazanabileceği bonus tutarı 450 TL ile sınırlı olacak. Birden fazla karttan otomatik fatura talimatı verilmesi durumunda en çok kazanan karta ödül yüklemesi yapılacak.

Kampanya kapsamında yüklenen bonusun geri alınmaması için, 1 Şubat 2025'e kadar kampanya süresinde tanımlanan fatura talimatı adedi kadar faturanın kredi kartınıza tanımlı olması ve en az 3 kere fatura tahsilatının karttan yapılmış olması gerekecek. Aksi takdirde yüklenen bonus 2 Şubat 2025 tarihinde geri alınacak.

Kampanya süresi içerisinde kredi kartından verilen otomatik fatura ödeme talimatı iptal edilip tekrar kredi kartına bağlanan faturalar kampanya kapsamında yer alacak.

Kampanya süresi içerisinde, hesaptan verilen otomatik bir talimatın sadece ödeme aracı değiştirilmelidir. İptal edilerek tanımlanırsa kampanya dışında kalacak. Kampanya süresi dışında hesaptan verilmiş talimatlar kampanyaya dahil olacak.

Kampanya süresi içerisinde, hesapta veya kredi kartında manuel ödeme için kayıtlı faturalar iptal edilerek otomatik fatura ödeme talimatına çevrilirse kampanyaya kapsamında değerlendirilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ