31 Ağustos’a Kadar Başvuran Emeklilere Bir Yıl Boyunca Ücretsiz Olacak!

31 Ağustos’a Kadar Başvuran Emeklilere Bir Yıl Boyunca Ücretsiz Olacak!
En düşük emekli maaşının 12 bin 500 TL’ye çıkmasının ardından emekliler yüksek promosyon veren bankaları araştırırken, ING de emeklilere bir yıl boyunca ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı. İşte ayrıntılar…

3 Temmuz tarihinde açıklanan 6 aylık enflasyon oranlarının ardından en düşük emekli maaşı önce 10 bin TL’den 12 bin 473 TL’ye ve daha sonra ise 12 bin 500 TL’ye çıkarıldı. Gelen zammın ardından milyonlarca emekli az da olsa rahat bir nefes almasının ardından en yüksek promosyon ödemesini hangi bankaların yaptığını da araştırmaya başladı.

Yüksek promosyon ödemesi konusunda ING Bank, ön plana çıkarken, emeklilere 18 bin liraya kadar promosyon ödeneceği açıklandı. Bunun yanı sıra, emeklilere de bir yıl boyunca ücretsiz hizmet verileceği öğrenildi.

Emeklilere özel kampanyaları ile dikkat çeken ING Bank,aylığını ING’ye transfer eden emekliler için 15 bin lirayavaran nakit promosyon ve ek 3 bin liralık otomatik ödeme talimatı imkânı veriyor. Toplamda 18 bin liralık promosyon hakkı tanınırken kampanyanın 31 Ağustos’ta sona ereceği öğrenildi.

img-2406.jpeg

BİR YIL BOYUNCA ÜCRETSİZ OLDU

Emekli promosyonun yanı sıra, ING kredi müracaatı yapanemekliler için ilk yıl kart ücreti istenmeyeceği ve bu kapsamda, emeklilerin bir yıl boyunca kart ücretinden muaf tutulacağı ifade edildi. 20 bin liraya varan faizsiz taksitli nakit avans veya bin lira bonus gibi imkânlar da sunulduğu belirtildi.

1 Ağustos’ta başlayan kampanyanın 31 Ağustos’ta sona ereceği ve bu tarihten sonra ING’ye yapılacak başvuruların geçersiz kabul edileceği aktarıldı. Söz konusu avantajlar, emekli aylığını ING Bank’a taşıyan her müşteri için geçerli olacak.