300 TL Fatura Desteği IBAN’a Yatmaya Başladı!

300 TL Fatura Desteği IBAN’a Yatmaya Başladı!
Elektrik ve doğal gaza yüzde 38 zam gelmesinin ardından fatura desteği alacak kurumları araştıranlara Kuveyt Türk’ten müjdeli bir haber geldi. Kuveyt Türk, düzenlediği kampanyayla müşterilerine 300 TL fatura desteği vereceğini açıkladı. İşte detaylar…

Önceki aylarda elektrik ve doğal gaza yüzde 38 zam gelince vatandaşlar da faturalarını ödemekte zorlanmaya başladı. Eylül ayının da gelmesiyle beraber doğal gaz tüketimi artmaya başlayınca vatandaşlar da fatura desteği alabileceği kurumları araştırmaya başladı.

Bu kapsamda, Kuveyt Türk’ten müşterilerine fatura desteği konusunda müjdeli bir haber geldi. Kuveyt Türk, düzenlediği fatura ödeme talimatı kampanyasına katılım sağlayan müşterilerine 300 TL’ye kadar fatura desteği vereceğini açıkladı.

Buna göre, Kuveyt Türk mobil uygulamasından 1 Ocak itibarıyla müşteri olanlar kişiler, 19 Mart tarihinden sonraverdikleri ilk fatura talimatlarında 50, ikincisinde 100, üçüncüsünde ise 150 TL ile toplamda 300 TL’ye kadar fatura desteği alacak.

img-4636.jpeg

KUVEYT TÜRK 300 TL FATURA DESTEĞİ KAMPANYA DETAYLARI

Söz konusu kampanyadan Kuveyt Türk mobil uygulamasından Kuveyt Türklü olan tüm bireysel müşteriler yararlanabilecek.

31 Aralık 2024’e kadar herhangi bir kanal üzerinden minimum bir ve maksimum 3 tane fatura talimatı verilmesi ve talimatların otomatik ödenmesi gerekecek.

İptal kaydı olan tesisat numaralarıyla kampanyaya katılım sağlanamaz. Kampanyaya katılım 20 bin müşteri ile sınırlu olacak.

Diğer kampanyalarla birleştirilemeyecek. Kuveyt Türk, önceden haber vermeden kampanya şartlarında değişiklik yapabilecek veya kampanyayı sona erdirebilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ