20 Bin İhtiyaç Sahibine Gıda Yardımı 2024! Yardımlar Dağıtılmaya Başlandı!

20 Bin İhtiyaç Sahibine Gıda Yardımı 2024! Yardımlar Dağıtılmaya Başlandı!
Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, 3 ayda 20 bin ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı yaptı. Konuya ilişkin olarak açıklama yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, halkın yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. İşte detaylar…

Son dönemlerde varlığını fazlasıyla hissettiren ekonomik krizle mücadele eden vatandaşın alım gücü fazlasıyla düştü. Ekonomik kriz nedeniyle döviz kuru her geçen gün artarken TL değer kaybına uğruyor ve enflasyon da rekor seviyelerdeki seyrine devam ediyor.

Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz ise bu zor günlerde ihtiyaç sahiplerine ilişkin önemli bir sosyal yardım kampanyası yürütüyor. Bu kapsamda, ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapılırken, son 3 ay içinde yaklaşık 20 bin haneye bu yardımlar ulaştırıldı.

Şehitkamil Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, dar gelirli hanelere yönelik yaptığı gıda yardımı kapsamında gıda paketlerini ihtiyaç sahiplerinin evlerine götürüp teslim ediyor. Söz konusu yardım kampanyası kapsamında Şehitkamil ilçesinin dört bir yanında yaşayan hak sahibi ailelere yardımlar ulaştırılıyor.

sirnakin-beytussebap-ilcesinde-belediye-ve-kaymaka-1588921204370.jpg

YARDIMLAR ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEK

Bunun yanı sıra, gıda yardımı, bir defaya mahsus verilmezken, aralıksız olarak sürecek biçimde planlandı. Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Yılmaz, dar gelirli vatandaşların ekonomik yükünü hafifletmek amacıyla durmadan çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Yılmaz, şu ifadeleri kullandı: “Ekonomik kriz hepimizi derinden etkiledi. Bu süreçte en çok zorlanan vatandaşlarımıza destek olmak, onların sıkıntılarını bir nebze de olsa hafifletmek için çalışıyoruz. Şehitkamil Belediyesi olarak, imkanlarımız dahilinde her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”