İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından KİPAȘ Eğitim Kurumlarında yapılan 32 lisenin katıldığı “Kültürümüz ve Değerlerimiz” adli bilgi yarışmasında yarı finale kalan okullar belli bir bir oluyor.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

Son yarı finalist ise adını çeşitli başarılarla duyuran TOKİ Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Süha Erler Anadolu Lisesi, Akşemseddin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile yarışan TOKİ Kâzımkarabekir MTAL sorulan 15 sorunun 13 unu bilerek büyük başarı gösterip yarı finale yükseldi.  

Yarışma sonunda öğrencilerin ve öğretmenlerin sevinci görülmeye değerdi. TOKİ Kazım Karabekir MTAL okul müdürü Huzeyfe Tahiroğlu ise yarışma sonunda şunları söyledi. “Okulumuz henüz ikinci yılında olmasına rağmen sportif başarılarının yanına bilgi yarışmasında gösterdiği üstün başarıyı da ekleyerek adını duyurmaya devam edecektir. Bizim amacımız klasik meslek lisesi anlayışını değiştirmek ve her alanda okulumuzun varlığını ilimiz özelinde her yerde hissettirmektir. Bu amacımıza her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor ve şampiyon olacağımıza inanıyorum.” Dedi.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR