6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av. Ayyüce Sayar adına  dayısı adliye çalışanlarından İhsan Özbek  Şehit Evliya İlokulu bünyesinde kütüphane açılmasını sağladı.

Daha öncede Kahramanmaraş Adliyesi çalışanlarından İhsan Özbek ve Naile Alevci önderliğinde farklı okullarda onlarca kütüphane açılışı gerçekleştirilmişti.

 

KÜTÜPHANE AÇILIŞINA AİT VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=oaC0WxIYlyk

 

15 bine yakın kitap temin edilen Kütüphane açılışına, Cumhuriyet Savcisi Yasin Yakar, Kahramanmaraş Baro Baskan Yardimcisi Av. Neval Oturakci Tanriverdi, Kahramanmaraş Büro Memursen İl Baskani Metin Atakan,Kahramanmaraş Adliyesi Müdürleri Mustafa Zengi ve Tekin Çınkır, Adliye çalışanlari, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Öztürk, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. 

 

Açılış öncesi Okul müdürü İsmail Yaray bir bilgilendirme konuşması yaptı. Konuşmadan sonra 2  öğrenci kitabın önemini anlatan şiir okuddular ve Kütüphanenin açılış kurelesi katılımcılar tarafından kesilerek, kütüphane gezildi. Program okul önünde çekilen fotoğraf enstantanesiyle son buldu.