Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Şehit Akif Akçadağ Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından, okulun ihtiyaçlarının karşılanması ve okulda kaynaşmanın sağlanması adına kermes düzenledi.

Kermesi ziyaret eden Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Şube Müdürleri Şerif Irmak, Hasan Ataş ve Dilek konuş kermesi hazırlayanları tebrik ederek başarı dileğinde bulundular.

Eğitim yararına satışa sunulan kermeste hazırlanan birçok gıda ürünü, öğrenciler, okul yönetimi ve öğretmenler, davetliler satın alarak okula destek oldu.

HABERE AİT FOTO-VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTA Kİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=JX3LyWD3uZQ

Okul bahçesinde ise çalan müzik renkli görüntülere sahne oldu. Öğrencilerin müzik dinletisi ile oyunları, hatta öğretmenlerinin de iştirak etmesi kaynaşma ortamını hızlandırdı. Bu güzel etkinlik sayesinde bir gün de olsa bir eğitim sonunda stres attılar, aynı zaman da eğitim için kermes vasıtasıyla çalıştılar.

Okul müdürü Mehtap Dal, bu kermes vasıtasıyla gördük ki, öğrencilerimiz bilinçli, yardımsever, paylaşmayı ve dayanışmayı birlikte yapabilme yetisi için çok duyarlı, başta kermesimizi hazırlayan okul Aile Birliği yönetimimize ve öğrencilerimize, velilerimize teşekkür ediyorum. Kermesten elde edilecek gelirin tamamı çocuklarımızın eğitim ortamlarının iyileştirilmesinde kullanılacak” dedi