KSÜ – SBMYO   Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Öğretmen ve öğrencileri  geçtiğimiz aylar içerisinde  “Sararan Umutları Yeşertmeye Geliyoruz” projesi kapsamında  Diyarbakır Hazro ilçesi Sarıerik İlkokul ve ortaokuluna kırtasiye malzemesi toplandı ve bu malzemeleri ihtiyacı bulunan öğrencilere teslim etti.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Pazarlama ve Reklamcılık bölümünden Nur Banu Ateş ve öğrencilerden Ragıp Malkoç-Beril Koca öncülüğünde başlatılan projeye öğretim elemanları ve öğrenciler destek verdi. Yaklaşık  olarak 300 adet kareli-çizgili defter, 90 adet kuru boya, 30 adet pastel boya, 31 sırt çantası, 21 kalemlik, 1000 adet silgi, resim defteri, Melodika, kalem açacağı, kırmızı kalemden oluşan kırtasiye malzemesi toplandı. Toplanan malzemeler 2018 Aralık ayında  Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde bulunan Sarıerik ilkokul ve Ortaokuluna bölüm başkanı Nur Banu ATEŞ ve  öğrenciler (Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden Melek AÇIK , Ali ÖZPINAR, Sümeyya BOZKURT, Lojistik bölümünden Ragıp MALKOÇ ve Beril KOCA, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümünden  Melike Çam , Elif Nur Can, Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümünden  Kadir ASLAN, Bankacılık ve Sigortacılık bölümünden  Erhan GÖNÜLŞEN ve İslim Nur DAĞ, Maliye bölümünden  Ebru GÜMÜŞAY) tarafından ulaştırıldı. Sarıerik okulu öğretmen ve öğrencileri, KSÜ – SBMYO   Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm  öğrencilerine yoğun ilgi gösterdi.KSÜ – SBMYO    Okul öğrencileri  hep birlikte , minik öğrencilerle  resim yaparak eğlenceli vakit geçirdiler.

Ülkenin geleceğini sahiplenecek, aynı zamanda kendilerinden bayrağı devralacak olan çocuklar için bu projeye imza atmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, benzer projeler yapmayı sürdüreceklerdir