Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Şehit İdari Ataşe Galip Özmen.”Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” öğrencileri hazırladıkları giysilerle muhteşem bir defile gerçekleştirdiler.

Şehit İdari Ataşe Galip Özmen.”Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” Leonardo da Vinci ortaklık projesi Kıyafet Tasarımda Ortak Desenler” isimli projenin final toplantısı nedeniyle “Kocabaş Konağı’nda konuk ettikleri Romanya, İtalya ve Çek Cumhuriyetinden gelen ortaklarına yapılan çalışmaları yine öğrencilerin mankenliği üstlendiği mini bir defile ile tanıttılar.

Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!

Şehit İdari Ataşe Galip Özmen.”Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” ’nin Leonardo da Vinci ortaklık projesi 2013 yılında başlamış 5 ortaklı “ Kıyafet Tasarımda Ortak Desenler” isimli proje toplantıları farklı ülkelerde yapılarak günümüze kadar geldi ve 2015 Temmuz ayında sona erecek. Proje ile o dönemin okul müdürü M.Fatih Başkan, şu anda ki mevcut Müdür Şahin Göktaş ve İngilizce öğretmeni Nurcihan Gök Eren ilgilenmektedir. Projede 12 öğretmen 12 öğrenci bulunmakta İlimizi ve Ülkemizi en iyi şekilde tanıtma hedeflenmektedir.

Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!