Önsen İlk ve Ortaokulu’nda Öğretmen Akademisi Vakfı Semineri yapıldı

Öğretmen akademisi vakfı (ÖRAV), öğretmenlerimizin gelişimi için eğitimlerini sürdürüyor. Bu uygulamalar çerçevesinde Önsen İlk ve Ortaokulundaki öğretmenlere “Öğretmenin sınırı yoktur.” sloganı altında seminer düzenledi.

Öğretmen akademisi vakfı´nın Önsen ilk ve ortaokulunda verdiği “Öğrenen Lider Öğretmen” konulu seminer çalışması başarıyla sona erdi. 6-7 Nisan tarihlerinde Önsen İlk ve Ortaokulu öğretmenleri “etkili iletişim becerileri, sınıf yönetimi, sorunlu davranış yönetimi ve ölçme değerlendirme” konuları üzerinde eğitim aldılar. Eğitim çeşitli oyunlar ve etkinliklerle çok canlı ve verimli geçti.

Eğitimleri; Uğur ÖZEREN, İsmet KAYMAK ve Hasan GÖZLÜGÖL isimli öğretmenler verdi.

Okul Müdürü Mustafa YEŞİL,”Öğretmen akademisi Vakfı yönetici ve çalışanlarının Eğitim Âşıkları olduklarını, Eğitime ve öğrencilerine Âşık olan okulumuz öğretmenlerin de bu milletin çocuklarının eğitimi için fedakarca çalıştıklarını söyledi. Bu eğitimler sayesinde eksikliklerimizi gördük. En önemlisi de bunları düzeltmek için neler yapabileceğimizi gayet net olarak öğrendik. Eğitim görevlilerinin şahsında Öğretmen akademisi Vakfı yönetici ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. “dedi.

Öğretmenler sınıf içinde ve dışında çocukça eğlenerek öğrendiler. Yaptıkları etkinlikleri de birbirleriyle paylaştılar. Etkili iletişim kurma, sorunlu davranışlarla baş etme, doğru değerlendirme yapma konularında oyun ve etkinlikler çalışmayı daha eğlenceli ve verimli hale getirdi.” Dedi.