Onikişubat Ömer Faruk Arıkan Ortaokulu okul aile birliğince Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından 8. Sınıf öğrencilerine yönelik 26 Nisan 2018 Perşembe günü yapılan il geneli deneme sınavında, başarı göstererek dereceye giren 30 öğrenciye ödül anlamında kahvaltı programı yapıldı.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Ömer Faruk Arıkan Ortaokulu müdürü Mustafa Paksoy, İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan öğrencilerinin başarılı bir sonuç elde ettiklerini, bu başarının yapılacak 2. Sınavda da devam etmesi, öğrencilerin motivasyonunun yükseltilmesi adına böyle bir kahvaltı programınının düzenlendiğini ifade etti.

İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü de, sınav sorularının tamamen Kahramanmaraş’ta görev yapan öğretmenlerce, kitaplara ve müfredata uygun bir şekilde hazırlandığına işaret edilerek, öğrencileri kutladı, onlara başarı dileğinde bulundu.

Kahvaltı programına İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü, Okul Müdürü Mustafa Paksoy, müdür yardımcısı Şıh Şahin, Tonaydın, Öğretmenler Ali Özkan, Fatih İlhan, Veysi demir ve başarılı 30 öğrenci katıldı.

Kahvaltıdan sonra sofra duasıyla program sonlandırıldı.