Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri  düzenlenen piknik ile devam etti.

Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri  kapsamında okul öncesi öğrencileri  velileriyle birlikte bağlı bulundukları eğitim bölgeleri okullarla birlikte çevrelerinde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu, Atatürk ve Klavuzlu  gibi parklarda  bir araya geldiler.

Okul öncesi eğitim şenliğinde yer alan öğrenciler parklarda bulunan oyuncaklarla oynayarak, uçurtma uçurarak, futbol oynayarak, her türlü oyunları gerçekleştirerek hepsinden de önemlisi annelerinin destekleriyle  keyifli anlar yaşadılar , güzel havanın tadını çıkarıp bol bol fotoğraf çektirdiler.

Pikniğe gelen öğrenciler ve velilerin masalarını tek tek gezerek onlarla yakından ilgilenen Süreyya Güneş Anaokulu Müdürü Mustafa Mutlu , okul öncesi eğitimin önemine değinerek piknikle ilgili şu ifadeleri kullandı.

´´Gördüğünüz gibi bu piknikten hem çocuklarımız, hem de velilerimiz çok mutlu ve memnun . Düzenlemiş olduğumuz piknik programı çok güzel geçiyor. Çocuklarımız bizlerin geleceği dünü yarınıdır. Piknik sayesinde, öğrencilerimiz ve velilerimiz birbirleriyle tanışıp kaynaşma fırsatı bulurken gönüllerince eğleniyorlar. Eğitim kalitesinin yükseltilmesi için okul öncesi eğitimine önem vermeliyiz´´ dedi.