Kahramanmaraş’ta bazı okul yöneticileri birbirlerinin bilgi ve deneyimlerinden yararlanmak ,eğitimde başarıyı yakalamak adına gerçekleştirdikleri ziyaretleri  devam ediyor.

Kahramanmaraş- Onikişubat İlçesi Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu Müdürü Mehmet Sarı,Üngüt İlk ve Ortaokulu Müdürü İsmail Kazancı ve müdür Yardımcısı Ömer Dursun, Al Galip Çalık İlkokulu Müdürü Ali Sakarca, Ahmet Bayazıt İlkokulu Müdürü İsmail Yaray, Kavlaklı İlkokulu Müdürü İsmail Dağlı, Hasancıklı Erkunt Traktör İlkokulu Müdürü Mehmet Üzüm, Mükrime Hatun Kız Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Ramazan Karaca ve Dulkadiroğlu İlçesi Aksu İlkokulu Müdürü Oğuz Karakoç bir araya gelerek, eğitim çalışmalarıyla ilgili olarak fikir alış verişi yapmakta ve bazı karlar almaktadırlar.

Onikişubat İlçesi Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu Müdürü Mehmet Sarı başkanlığında yapılan toplantıda okul müdürlerine yönelik 2. Kademe  “Formasyon Kazandırma Semineri’nde anlatılanların genel değerlendirilmesi ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında yapılacak çalışmalar ele alındı. Pozitif sonuçların alınması için bu tür buluşmaların faydalı olacağı düşüncesiyle ilerleyen süreçte de birlikte olma kararı alındı.