Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi sergi salonunda” Okul Öncesi Çocuk Gelişimi Sergisi” Açılışı gerçekleştirildi .

 

Serginin açılışına Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Zekeriya Kahveci,  İl Millî Eğitim Şube Müdürü Ahmet Akküncü, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin Arslan, M.Ali Kaya, Dilek Konuş, KSÜ Öğretim Görevlisi Dr. Hatice Dağlı, Kahramanmaraş Anaokulu Müdürü Sevim Sivik, Emekli okul müdürü Fahrettin Kerim Üstündağ , kurum yöneticileri ve kursiyerler katıldı.

 

SERGİYE AİT FOTO-VİDEOYU GÖRMEK İÇİN ALTTA Kİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=zmrEtmodT58

 

3 ay önce başlayan ” Okul Öncesi Çocuk Gelişimi Kursu” sonunda  öğretmen Sümeyye Kübra Sarıbıyık gözetiminde 40 kursiyer in yaptığı  yüzlerce eserler sergilendi. Katılımcılar, sergilenen eserleri hayranlıkla izlerken, kurs öğretmeninde çalışmalarla ilgili bilgi almayı da ihmal etmediler.

Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Sergi ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

“Kahramanmaraş Onikişubat İlçesinde Halk Eğitim Merkezi olarak yüzlerce kurs açmaktayız, o kurslardan bir tanesi de bugün açtığımız ” Okul Öncesi Çocuk Gelişimi Kursu”dur. Burada onlarca kursiyerimiz kendi el becerilerini de ortaya koyarak, kurs sonu sergilerini açmış bulunuyorlar. Bu serginin amacı okul öncesi çocuklarımıza materyal hazırlamak, hemde öğrenmektir. Ayrıca burada ki kursiyerlerimize kurs bitirme belgesi veriyoruz, bu belge onların bazı kurumlarda görev almalarını kolaylaştıracak, dolayısıyla Onikişubat ilçemizde buna benzer kursların açılması devam edecek” dedi.