Kahramanmaraş Onikişubat Menekşe Ana Okulu tarafından Öğretmenler Günü kapsamında “Öğretmenler Günü Özel Sergisi” Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi giriş salonunda açıldı.

Serginin açılış kurdelesi Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’un eşi hanımefendi Sevilay Coşkun, Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Sıddık Şirikçi, Halit Demirtaş, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri Hasan Ataş, Hüseyin Arslan, Şerif Irmak ve Okul Müdürü Fatma Bodur tarafından kesildi.

Menekşe Ana Okulunun 8 öğretmeni, 150 öğrenci ve öğrenci velilerinin katkı ve okul yönetiminin katkılarıyla 1500 eser çalışması Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi giriş salonunda sergilendi ve izleyenler tarafından göz doldurdu.

Sergiyi gezen ve çalışmalar hakkında bilgi sahibi olan hanımefendi Sevilay Coşkun sergi ile izlenimlerini şu ifadelerle değerlendirdi:

“Menekşe Anaokulumuzun Öğretmenler Günü için hazırlamış olduğu sergiyi gezdim ve çok beğendim. Çocuklarımızın hayal güçleri ve el becerilerinin ön planda olduğunu açıkça yansıtıyordu. Minik öğrencilerimizi, öğrencilerimizi ve onlara destek çıkan öğrenci velilerimizi tebrik ediyorum, ayrıca “Dünya Çocuk Hakları” günlerini kutluyorum” dedi.

 

 

Okul Müdürü Fatma Bodur ise serginin açılışı ile genel bilgi vererek şunları dedi:

“24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle menekşe Anaokulumuzun düzenlemiş olduğu, her evin rüyası, umudu olan çocuklarımızın el emeği, göz nuru sergimize hoş geldiniz, emek ve katkı sunan sergimize katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.