Kahramanmaraş Onikişubat Mimar Sinan İlkokulu Okul Aile Birliği, okulun ihtiyaçlarının karşılanması ve okulda kaynaşmanın sağlanması adına kermes düzenledi.

Okul bahçesinde düzenlenen kermeste, birçok ürün eğitim yararına satışa sunuldu. Kermese katılan veliler, öğrenciler, okul yönetimi ve öğretmenler, davetliler ürünlerden satın alarak okula destek oldu.

HABERE AİT FOTOĞRAF VİDEOSUNA BAKMAK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=JRWSKc-Axo4

 

Kermes renkli görüntülere sahne olurken Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Çelikk,  “Öncelikle kermesi düzenleme amacımız çocuklarımızın bilinçli, yardımsever, paylaşmayı ve dayanışmayı  birlikte yapabilme yetisine ulaşabilmesi için duyarlı bireyler olarak yetiştirebilmeyi esas almaktadır. Ayrıca kermesten elde edilecek gelirin tamamı çocuklarımızın eğitim ortamlarının iyileştirilmesinde ve gelişim projelerinde kullanılacaktır” dedi.

Okul Müdürü Mustafa Erşimşek, “Kermesi yapılmasına vesile olan Okul Aile Birliği Başkanı ve üyelerine, tüm öğrenci velilerimize, öğretmenlerimize ve kermesimizi ziyaret eden çevre eğitim yöneticilerimize çok teşekkür  ediyorum” dedi.