MEB tarafından Kahramanmaraş’a İl Millî Eğitim Müdürü olarak atanan Cemal Yılmaz Kahramanmaraş’a gelerek Müdür Mehmet Emin Akkurt’tan görevi devraldı.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Yılmaz, Millî Eğitim Müdürlüğü girişinde İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerince karşılanarak hoş geldiniz denildi. Hep birlikte makama geçildi, burada tanışma ve eğitimle ilgili diyalog oluşturuldu. Mehmet Emin Akkurt, yapılan çalışmalar hakkında müdür Cemal Yılmaz’ı bilgilendirdi devir teslim işlemleri yapıldı , karşılıklı çiçek ve plaket takdim edildi, Cemal Yılmaz beye her zaman destek olacağını, bu görevin kendisine hayırlı olmasını dileyen Akkurt şu sözlerle il milli eğitim müdürlüğü binasından ayrıldı

“2014 yılından beri Kahramanmaraş’ımıza hizmette bulundum, bugüne kadar arkadaşlarımızla birlikte aşk ve şevkle çalıştım. Bugün itibarı ile görevimi eğitimci Cemal Yılmaz Beye devrediyorum. Yapılan bu devrin ülkemize, Kahramanmaraş’ımıza ve eğitim camiasına hayırlar getirmesini ve bundan sonra yapılacak çalışmaların artarak devam etmesini diliyorum.”

Yeni İl Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, devir teslimden sonra düşüncelerini şu sözlerle ifade etti.

“Yedisinden yetmiş yedisine güzel insanların yaşadığı ve güzel insanlar yetiştiren Kahramanmaraş’ımıza hizmet etmek üzere bugün itibarı ile sayın bakanımızın tensipleri ile atandık ve görevimize başladık. Daha önce görev yapan Mehmet Emin Akkurt hocamızdan nezaketi ve beyefendiliğini ortaya koyarak bayrağı devraldık inşallah başlamış olan çalışmaları bitirmek, yeni işlere başlayarak Kahramanmaraş’ımız da hem inşaat faaliyetleri, hem de eğitim öğretim faaliyetleri bakımından layık olduğu seviyeye çıkarmak için gece gündüz gayret sarf edeceğiz, özellikle Sayın Cumhurbaşkanımızın 2023 vizyon belgesindeki konuşmasında ifade ettiği gibi aklı selim, kalbi selim ve zevki selim gençler yetiştirmek için çaba sarf edeceğiz yine Vizyon Belgesi’nde Sayın Bakanımızın üzerine düştüğü çift kanatlı hem akademik olarak iyi seviyede yetişmiş çocuklar, hem de ahlaki olarak, erdem sahibi çocuklar yetiştirmek için Maraş’ımızın bütün eğitim çalışanları ile eğitim kadrosu ile beraber gece gündüz gayret sarf edeceğiz bizim için, çocuklarımız için, eğitim camiamız için hayırlı olmasını diliyorum “dedi.

Akkurt, müdür Cemal Yılmaz ve Millî Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından uğurlandı.