Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!

Kahramanmaraş – Onikişubat İlçesi Ahmet Bayazıt İlkokulu 4-D sınıfının mezuniyet gecesi duygusal ve coşkulu geçti.

Ahmet Bayazıt İlkokulu 4-D sınıfının öğretmeni Mutlu Tekin Koç ve öğrencilerin yıl sonu mezuniyet gecesi saygı duruşu ve İstiklal marşına müteakiben okul Müdürü İsmail Yaray’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Yaray yaptığı konuşmada “ Okul yönetimi olarak öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra onları sosyal ve kültürel alanlarda yetiştirmeyi amaç edindik” diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!

Bu konuşmadan sonra öğrenciler yeteneklerini sergilemeye başladılar. Öğrenci ” Betül Karaman”  “ Hoş geldiniz” isimli şiiri okudu. Peşinden “Köylü ve Şehirli” oyun gösterisi sergilendi. “Bengisu Gül” isimli öğrencini okuduğu “Okulum” şiirinden sonra “ Pili Bitti” oyunu oynandı. 571 isimli şarkı “Alper-Ömer-Sevde-Batuhan-M.Eren-İsmail Fatma Gül” isimli öğrenciler tarafından okundu. “ Tavukları pişirelim” isimli oyunu,  “Baran Özge” tarafından “Esmerim” Ahmet Hakan Köşke” tarafından “Fesüphanallah” şarkısı söylendi. “ Mustafa Yıldırım ve Dicle Dişgeçmez” adlı öğrenciler “Türkiye’m” şiir dinletisi sundular. “İmam Bayıldı” oyununu, öğrenci “Melih Atakan adlı öğrenci “Mezuniyet Günümüz” konulu yazısını okudu. Kızlar dans grubu tarafından “Hayat Bayram Olsa” adlı dans gösterisi yapıldı ve arkasından sınıf korosu birbirinden güzel şarkıları okudu.

Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!

Etkinliğin son bölümünde mezuniyet belgeleri dağıtıldı, ikramlar yapıldı. Ahmet Bayazıt İlkokulu 4-D sınıfının öğretmeni Mutlu Tekin Koç’un yaptığı kapanış konuşması katılımcıları ve öğrencileri çok duygulandırdı. Güzel bir mezuniyet töreni bu duygu dolu konuşmayla son buldu.