Dulkadiroğlu İlçesinde bulunan Dereköy İlkokulu ve Peynirdere İlkokulu öğrencilerinin “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” hediyesi Dulkadiroğlu- Kahramanmaraş Halk Eğitimi Merkezi tarafından  karşılandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara hediye edilmek üzere; Öğretmenler,Usta Öğreticiler ve Kursiyerler tarafından , geri dönüşüm malzemeleriyle tasarlanan oyuncaklar öğrencilere takdim edildi.

 

Dulkadiroğlu Dereköy İlkokulu ve Peynirdere İlkokulu’nda ki oyuncak hediye  programa Kahramanmaraş  Valisi Ömer Faruk Coşkun’un Eşi Sevilay Coşkun Hanımefendi , İl Milli Eğitim  Şube Müdürlerü , Adem Öztürk, Dulkadiroğlu ilçe Şube Müdürü Hacı Yaşık, Dulkadiroğlu- Kahramanmaraş Halk Eğitimi Merkezi Kurum Müdürü Feyzi Oğuz, Dulkadiroğlu- Kahramanmaraş Halk Eğitimi Merkezi Rehber öğretmeni Akif Kalaylı, İlgili okulların müdür ve öğretmenleri katıldı.

HABERE AİT FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN ALTTA Kİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=ArozJ5NXL2A

 

Hediyesini alan öğrenciler adeta mutluluktan uçuyordu . Öğrencilerin sevinç ve mutluluğu yüzlerine yansıyordu .Hediyeler, minik öğrencilere çifte bayram mutluluğu kattı