2019-2020 eğitim-öğretim yılı Türkiye genelinde olduğu gibi İlimiz Kahramanmaraş’ta da 2 Eylül 2019 itibariyle öğretmenler için başladı.

Habere Ait Fotoğraflara Tıklayın

 İl Millî Eğitim Müdürü başta olmak üzere, müdür yardımcıları, şube müdürleri okulları ziyaret ederek, bu yıl ilk defa 1 hafta sürecek mesleki seminerlerde başarı ve hayırlı olsun temennisinde bulundular. 2 Eylül’de başlayacak olan seminerler 6 Eylül’de son bulacak.

Mesleki çalışma döneminin açılış konuşmasını Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk EBA üzerinden yaparak eğitimcilere mesaj verdi.

Onikişubat İlçesi Nuri Pakdil Ortaokulunda düzenlenen Mesleki Çalışma Dönemi açılış programına İl Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, okul Müdürü Nuri Şengül ve öğretmenler katıldı.

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz konu ile ilgili olarak şu mesajı verdi“2019 – 2020 Eğitim-Öğretim yılının ilk kez okul heyecanı yaşayan yavrularımız başta olmak üzere tüm öğrencilerimiz, ailelerimiz ve eğitim camiamız için hayırlara vesile olmasını diliyor, öğretmenlerimizin verimli bir Mesleki Çalışma Dönemi  geçirmelerini temenni ediyorum” dedi