2022 -2023 Eğitim-öğretim döneminin 1. yarıyılının tamamlanması nedeniyle tüm okullarda olduğu gibi Kahramanmaraş Doğa Kolejinde de karne töreni düzenlendi. Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen ve Şube Müdürü Halil Akyürek karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin sevinçlerine ortak oldu.

 

HABERE AİT FOTO-VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=oHeNQipeksw

 

Kahramanmaraş’ta  tercih edilen özel okullardan birisi olan Doğa Kolejinde karne törenine katılan İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen ve Şube Müdürü Halil Akyürek velilerinde bulunduğu bir sınıfta, öğrencilerin  karnelerini verdi. Öğrenci ve öğrenci velileri bu ziyaretten oldukça mutlu oldular. İlçe Millî Eğitim Müdürü Gökşen, tatilde öğrencilerin bol bol dinlenmeleri, oyun oynamaları gezi ve ziyaret gerçekleştirmeleri, zaman içerisinde vakit buldukça da kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulundu. 

Okulun öğretmen kadrosuylada bir araya gelen Gökşen, “Özel okulda bizim, devlet okuluda bizim  ancak Halk arasında, özel okul öğretmenlerine daha farklı gözle bakıyorlar. Bundan dolayıda daha fazla çalışılması gerektiğine  dikkat çekerek, öğretmenlere geçirecekleri güzel bir tatil diledi.