Kahramanmaraş-Onikişubat ilçesi Sezai Karakoç İlkokulunda İngilizce öğretmenleri Sefa Sibel AY ve Ayşe Şimşek; Anasınıfı öğretmenlerinden ise Şeyma BAŞKONUŞ ve Sevdenur TIRAŞ önderliğinde yapılan sergide öğretmenlerin ve öğrencilerin yapmış olduğu ders içi etkinlik çalışmaları sergilendi. Sergi izleyenler tarafından tam not aldı.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

 Yaparak yaşayarak öğrenme modelini temel alan bu İngilizce derslerinde; öğrenciler zevkli ve eğlenceli bir şekilde İngilizce öğrenerek dönem sonunda yaptıkları etkinliklerle sergi açtılar. Bu serginin ilerleyen dönemlerde öğrenci motivasyonunu daha da güçlendirmesi umut ediliyor.

Serginin açılışı İl Milli Eğitim Şube Müdürü Önder Erdem GÖKŞEN, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Emre GÖKŞEN, Necip Fazıl KISAKÜREK İlkokulu Müdürü MEHMET SARI, Bahaettin Karakoç ilkokulu Müdürü Ömer DURSUN ve diğer misafirler tarafından yapılırken sergiye öğrenci ve veliler yoğun ilgi gösterdi. Okul Müdürü Ercan GÖL, binlerce çalışmayı bir araya getiren, farklı ve güzel bir sergi oluşturan öğretmenlerine, onlara katkı sunan velilerine, öğrencilerine ve sergiye katılan misafirlerine teşekkür etti.