Kahramanmaraş İMKB Süleyman Demirel Fen Lisesi  eTWİNNİNG projesi kapsamında  İngilizce öğretmeni Esen KORKMAZ rehberliğinde “değerler değerlidir” adlı bir projeye ortaklık yapmaktadır.

eTwinning, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa’daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır.

İMKB Süleyman Demirel Fen Lisesi  eTWİNNİNG projesi kapsamında ki “değerler değerlidir” adlı, Proje Milli Eğitim Bakanlığının değerler eğitimi ile eş zamanlı olarak yürütülmektedir. Projede yedi tane değer bulunmaktadır. Her ay bir değer üzerinde çalışılmaktadır. Öğrencilerin büyük bir özveriyle çalıştığı projede, proje içinde, proje üretilmesi hedeflenmektedir.

İMKB Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencileri ilk olarak saygı değeri ile ilgili hazırladıkları pano ve ağaçla göz doldurdular ve büyük beğeni topladılar. Ayrıca Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Ahmet AKKÜNCÜ ,e twinning il koordinatörü Mustafa ŞERBETÇİ ve  AB  projeleri sorumlusu Cevdet ÜSTÜN ün katılımıyla gerçekleştirilen proje tanıtım töreninde eTWİNNİNG logolu pasta kesilerek  projenin tanıtımı yapıldı.

 Bu konuyla ilgili çeşitli deneysel çalışmalar ve alt projeler üretmeye devam eden öğrenciler verdikleri destekten dolayı okul müdürü Eyüp KURT, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, sonsuz teşekkürlerini ileterek çalışmalarının ilimize hayırlı olmasını dilediler.