Kahramanmaraş – Onikişubat ilçemizde bulunan Sergentepe ortaokulunda gerçekleştirilen Okul kütüphanesi ve toplantı salonu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen ve Şube müdürlerinin katılımıyla hizmete açıldı.

2013 yılında eğitim öğretime açılan Sergentepe Ortaokulu’na hayırseverler tarafından yaptırılan 100 kişilik toplantı salonu ve kütüphane açılışında konuşan il milli eğitim müdürü Akkurt, toplantı salonu ve kütüphanenin önemine vurgu yaparak, hayırseverleri kutladı, öğrenci ve öğretmenlerin güzel çalışmalara vesile olmasını temenni ederek, hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Emeği geçen hayırseverlere canı gönülden teşekkürlerini sunan İl milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt açılışı gerçekleştirdi.

İl genelinde yapılan Halk Oyunları, Bocce ve Güreş müsabakalarında dereceye giren öğrencilere belgeleri verildi. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, okuldaki gelişmeleri yakından takip ettiğini, Okul Müdürü Tufan Yorulmaz’ın okulda güzel bir sinerji oluşturulduğunu, bir çok başarılı çalışmaların yapılacağını ifade etti.