Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezinin çalışmaları sonucunda oluşan kurs öğretmeni Gül Gürler  yönetiminde ki  “El emeği, göz nuru”  ebru eserleri açılan sergiyle değerlendirildi.

2012-2013 Eğitim Yılında Kahramanmaraş merkez ilçede açılan geleneksel el sanatlarından ebru kursunun kurs sonu sergisi 06 Mayıs 2013 Pazartesi günü açılarak izleyicilerden tam not aldı. Yıl boyunca çalışmaları olan halı, seramik, cam, ahşap, kumaş üzerine ebru, ebru dokulu kavas tablolar, ebru eşarp, ebru fular, çalışmalarından oluşan zengin bir koleksiyon sergilendi.

Serginin açılışına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet AKKÜNCÜ, Suzan ve Abdulhakim Bilgili halk Eğitimi Merkezi Müdürü Selahittin KILINÇKIRAN, okullardan yöneticiler, öğretmenler, kursiyerlerimiz, kursiyer yakınları ve HEM personelleri, sanatseverler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet AKKÜNCÜ, sergide çok güzel ve farklı eseler olduğunu vurgulayarak emeği geçenleri kutladı. Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Selahattin Kılınçkıran ise, Halk Eğitimi Merkezinde Geleneksel el Sanatları ve Hobi kursları ve diğer kursların yıl boyunca devam ettiğini zaman içerisinde sergi açılışlarının yapılacağını, Kahramanmaraş halkının bu açılışlara davetli olup katılmalarını beklediklerini belirtti.