Geleceğimiz İçin Eğitim ve Branş Paylaşımı Toplantısı yapıldı

 

Kahramanmaraş İl Müdürlüğünce Eğitiminde kaliteyi yükseltmeyi hedefleyen “Geleceğimiz İçin Eğitim ve Braş Paylaşımı” projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

 

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan’ında katılımı ile şube müdür vekili Eyüp Karataş başkanlığında 5 Eğitim Bölgesi Ortaokul müdürleriyle  Milli Eğitim Müdürlüğü 12 Şubat toplantı salonunda “Geleceğimiz İçin Eğitim ve Branş Paylaşımı” toplantısı gerçekleştirildi.

 

Her Eğitim Bölgesi müdürleri için farklı saatlerde gerçekleşen tanıtım toplantısında başarıyı yakalamak adına nelerin yapılacağı samimi bir sohbet havasında ele alındı. Şube müdür vekili Eyüp Karataş slayt eşliğinde proje hakkında okul müdürlerini bilgilendirirken okul müdürleri de projenin başarısı için neler yapabileceklerini, yapılması gerek konuları kişisel olarak anlattı.

 

Bir okul, müdürünün başarısıyla anılır. Okul müdürü olarak sizler kurumunuzun liderisiniz. Personellerinizin motivasyonunu yükseltmesini bilmelisiniz.  Başarmaktan başka şansımız yok. Sevgi dilini iyi kullanmalısınız. Biz bir ekibiz, ben sizlere güveniyorum, sizlerde bana güvenmelisiniz, bu konuda her zaman destekleyicinizim” dedi.