Kahramanmaraş’ta görev yapan Milli Eğitim eski Müdürlerinden Erdoğan Turgut, Kayseri’de yapılan Hayat Boyu Öğrenme Çalıtayına katılan eğitimcileri ziyaret ederek hasret giderdi.

1997 Ağustos ayında İlimiz Kahramanmaraş’a  İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan ve 4 yıl gibi bir süre görev yapan Milli Eğitim Eski Müdürü Erdoğan Turgut’ o yıllarda çalıştığı eğitimci arkadaşlarını unutmadı. Kayseri ilinde yapılmakta olan Hayat Boyu Öğrenme Çalıştayına katılan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü,Mimar Sinan İlkokulu Müdürü A.Cabbar Uzun, Cahit Zarifoğlu Ortaokulu Müdürü Erdal Şahin Gedikoğlu, Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Fatih Başkan, Ahmet Bayazıt İlk ve Ortaokulu Müdürü Oğuz Karakoç, Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Müdürü Selehattin Kılıçkıran ve Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürü Celal Arıkan’ı ziyaret ederek eski günleri yad ettiler.

Kahramanmaraş’ta görev yaptığı yıllarda güzel çalışmalara imza attığını, birlik ve beraberlik sergilediklerine dikkat çeken Turgut , “ bu süre içerisinde sizler gibi değerli arkadaşlarla tanıştım, güzel dostluklar oluşturduk, Kahramanmaraş benim ikinci şehrim sayılır. Ayrılırken de çok mutlu ayrıldım. Sizlerin vasıtasıyla Kahramanmaraş’ta bulunan tüm dostlara, eğitim çalışanlarına sevgilerimi saygılarımı ve selamlarımı sunuyorum” dedi.