Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçelerinde Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı kurumlar ile okullarda görev yapan yöneticilere yönelik planlanan “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi” Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM Büro Amirliğine bağlı Narko Rehberler tarafından gerçekleştirilmiştir.

 

HABERE AİT FOTO VİDEOYU GÖRMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=ETCeR8cVrBI

 

15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi” seminerine İl Millî Eğitim Şube Müdürü Hanifi Şahin, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Arslan, İl Millî Eğitim Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şefi Bayram Metin, okul ve kurumların müdür ve müdür yardımcıları katıldı.

Eğitim Seminerde Uyuşturucu Madde nedir, Madde Bağımlılığı Nedir ve Tedavi süreçleri ile konunun hukuki boyutları katılımcılara aktarılmış, madde kullanımının en erken aşamada anlaşılabilmesi için fiziksel, sosyal ve psikolojik belirtiler hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır.

 Madde bağımlılığı hastalığının tedavisinde erken teşhisin tedavinin başarılı sonuçlanmasında ne kadar önemli ve etkili olduğu vurgulanmıştır. Narko Rehberler tarafından Uyuşturuya Hayır Diyebilen Bir Toplum Hepimizin ortak çabası ile gerçekleşeceği dile getirilmiştir.