Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gelişim Üniversitesi organizasyonu İşbirliğiyle Eğitimci-Yazar, Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya tarafından Mehmet Akif Ersoy Kültür merkezi salonunda eğitim yöneticileri ve eşlerine aile içi  iletişim konusunda  konferans verildi.

HABERE AİT FOTO GALERİ

Program Gelişim Üniversitesini tanıtan bir suna ile başlatıldı. İstanbul Gelişim Üniversitesi bölge temsilcisi M.Hasan Kesikoğlu’nun kısa konuşmasından sonra Kapaklıkaya “Aile içi iletişim” seminerine başladı.

Kapaklıkaya seminerinde hep kendi hayatından, kendi ailesi ile yaşadığı olumlu ve olumsuz sonuçlanan olayları hikayeleştirerek aile içinde iletişimin ne denli önemli olduğunu, aile içi iletişimin insanların hayatının her alanındaki mutluluğu doğrudan etkilediğini vurguladı.

“İnsanlara değer ver ki değer göresin. Dünkü güneşle bugünün çamaşırları kurumaz. İnsanların karnını doyurmadan önce gönlünü doyurmalıyız.” diyen Kapaklıkaya Öncelikle kendinle ve etrafınla barışık olacak ve herkese sevgiyle yaklaşacaksın. Her insanın ürettiği dikkat eksikliği, yorgunluk ve yoğunluk bahane olamaz” diye konuştu ve boyuncada hem düşündürdü, hem de bol bol güldürdü.

HABERE AİT FOTO GALERİ

Konferansa İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Millî Eğitim Müdür Yardımcıları Mustafa Yılmaz, Ahmet Akküncü, Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Halil İbrahim Çolakkadı, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Mustafa Duran, Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Bozdere, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Süleyman Dal ve çok sayıda okul yöneticisi ve eşlerinin de katıldığı Konferansa yoğun bir katılım oldu.