Ekinözü Eğitim Bir-Sen ilçe başkanlığı tarafından ilçe milli eğitim müdürlüğüne bağlı okullara ilk defa atanan ve görev yeri değişen okul müdürlerini tebrik etmek maksadıyla Elbistan Proma’da akşam yemeğinde bir araya gelindi.

      Eğitim Bir-Sen Başkanı İbrahim YENER: “İlçemizi, okullarımızı ve veli profilimizi çok iyi tanıyoruz. İlçenin eğitimle ilgili sorunlarını biliyoruz. Yeni dönemde çok güçlü, genç, dinamik, bir kadromuz var. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okul idarecileriyle eğitimimizin her türlü sevinç ve üzüntülerini birlikte yaşayan bir aile gibiyiz Amacımız ilçemizin eğitim kalitesini artırmak, her geçen gün çıtayı yükseltmektir. İlçemizde diğer sendika başkanları ve üyeleriyle birlikte uyum içinde çalışıyoruz. Bizlerin asli vazifesi öğretmenlik ve eğitimdir. Amacımız ilçemizin eğitimini sağlam temeller üzerine kurarak,  gelecek nesillere kaliteli bir eğitim fırsatı vermektir.” dedi.

     Program sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Daniye İLİK ile Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı İbrahim YENER yeni atanan okul idarecilerini tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.