Dulkadiroğlu / Kahramanmaraş Halk Eğitimi Merkezi tarafından kurum binasında düzenlenen ve kurslarda üretilen birbirinden güzel ürünlerin yer aldığı sergi, Dulkadiroğlu Kaymakamı  Dr. Fatih ÇELİKKAYA ve kıymetli misafirlerin katılımıyla açıldı.

Serginin açılışına, İlçe Jandarma Komutanı Utku ÇAKMAK, İlçe Emniyet Müdürü Bilgehan ÖZDEMİR, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Habib KURTOĞLU, İlçe Yazı İşleri Müdürü Arafat İLMEÇ, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet AKKÜNCÜ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı YAŞIK, Ak Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Gül ÇİTİL OKUR, öğretmen, usta öğretici ve kursiyerler ve vatandaşların katılım sağladı.

HABERE AİT FOTO-VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKLERE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=FrOr3gggNC4

https://www.youtube.com/watch?v=BzKYJlMJPBU

 

Kurum binasında düzenlenen Aile Okulu Kurs Programına katılım sağlayan Kaymakam Dr. Fatih ÇELİKKAYA ve misafirler programın ardından hazırlanan stantları tek tek gezdi. Dulkadiroğlu Kaymakamı ÇELİKKAYA, kursiyerlerin el emeği göz nuru ile yapmış oldukları ürünleri inceledi ve emekleri için öğretmen, usta öğretici ve kursiyerlere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Sergi ziyareti düzenlenen müzik gösterisiyle son buldu.

Ahşap Yakma, Alüminyum Kabartma, Ev Tekstili Ürünleri, Giyim, Kağıt Rölyef, Miyuki Takı Yapımı,  Sim Sırma, Şiş ve Tığ Örücülüğü ile Oyuncak Bebek Yapımı ve Tel Kırma çalışmalarının yer aldığı sergi, ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı.