Dulkadiroğlu Kahramanmaraş Halk Eğitim Merkezi bünyesinde ilk defa  Çocuk Bakım ve Oyun Odası Açıldı.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Açılış Törenine Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, İl Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Kurt, İl Millî Eğitim Müdür yardımcısı Sıddık Şirikçi, Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bülbül, Dulkadiroğlu Kahramanmaraş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fevzi Oğuz ve davetliler katıldı.

Dulkadiroğlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki kurslara devam eden kursiyerlerin 3-6 yaş aralığındaki çocuklarına yönelik Çocuk Bakım ve Oyun Odası açılarak uygulamaya koyuldu.

Kurs merkezinde açılan, Çocuk Bakım ve Oyun Odası Yaygın Eğitim Kurumları Yönetmeliği çerçevesinde faaliyetlerin yürütüldüğü birimde Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanında eğitim almış olan bir usta öğretici görevlendirildi.

Kursiyer bayanlar açılan kursun kendileri açısından son derece iyi olduğunu kursa geliş saatlerinde 3-6 yaş olan çocuklarını kendileriyle beraber getirip açılan çocuk bakım ve oyun odasına teslim edip kendileri de gözleri arkada kalmadan kurslarına devam ettiklerini çocuklarının ise açılan bu oda da arkadaşlarıyla birlikte hem oynadıkları, hem de gelişimlerinde iyi bir eğitim aldıkları belirttiler.