Kahramanmaraş Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından  4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik hazırbulunuşluk sınavları sonucunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile yapılan protokol çerçevesinde gerçekleştirilen ödüllendirme programında ilkokul ve ortaokul düzeylerinde çevrim içi sınavlara en yüksek katılım sağlayan birinci okullarımıza zekâ oyunları seti, ikinci okullarımıza spor seti ve üçüncü okullarımıza kitap seti hediye edildi.

HABERE AİT FOTO-VİDEOYU GÖRMEK İÇİN ALTTA Kİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=P8Agc3Ko7qE

 

Okul idarecilerinin katıldığı programda Şube Müdürü Ahmet Akküncü’nün sınavlarla ilgili yaptığı bilgilendirmenin ardından ödüller  İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Müdür Yardımcısı Akif Bulut ve Şube Müdürü Ahmet Akküncü tarafından takdim edildi.

Dulkadiroğlu Güzelyurt Nacarlar İlkokulu, Dulkadiroğlu Göllü Ortaokulu, Onikişubat Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Onikişubat Çağlayan Çataloluk İlkokulu’na zekâ oyunları seti; Dulkadiroğlu Dereli Şehit Bilal Akgün İlkokulu, Dulkadiroğlu Karacaoğlan Ortaokulu, Onikişubat Kumarlı İlkokulu ve Onikişubat 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu’na spor seti; Dulkadiroğlu Güzelyurt İlkokulu, Dulkadiroğlu Ayaklıcaoluk Ortaokulu, Onikişubat Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu ve Onikişubat Serhan Çalık Ortaokulu’na ise kitap ödülleri verildi.

Programda okul idarecilerine hitaben konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, okul müdürü ve müdür yardımcısı olarak çok büyük bir sorumluluk taşıdıklarını kaydederek, “Biz öğrencilerimizi iki kanatlı yetiştirmeye çalışıyoruz; hem akademik yönden hem ahlâkî yönden. Bu bakımdan bir öğrencimizi dâhi kaybetmemenin savaşını vermelisiniz. Bir kişi bile bizim için çok önemli. Elbette sınavların bir karşılığı ve değeri var. Fakat tam anlamıyla iyi bir insan yetiştirebilmek paha biçilmez bir meziyettir. Kıymetli çalışmalarınızdan dolayı her birinize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” diye konuştu.

 Program günün anısına topluca çekilen hatıra fotoğrafı ile   son buldu.