Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi İbrahim Çalık Anadolu Lisesinden ilginç bir şiir dinletisi programı…

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

İbrahim Çalık Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Burçin Çolak ve okul öğrencileri tarafından düzenlenen “Gönülde Saklı Nağmeler” adlı şiir dinletisi programı büyük ilgi gördü.
Geçtiğimiz günlerde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa öğretmenler, öğrenciler, veliler ve şiir sevdalıları tamamen salonu doldururken, dinleyenlere şiirle mest oldular. Aşk,ayrılık,gurbet ve ölüm temalı şiirleri görsel efektlerler eşliğinde yorumlayan öğrencilerin drama tekniğini de tam bir ustalıkla kullandığı programda izleyicilerin zaman zaman gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

İlimizde bulunan Milli Eğitim bakanlık müfettişlerinden sayın Ercan Us ve ÇEAL Okul Müdürü Vural Gök’ün yanı sıra birçok davetlinin  katıldığı   programın sonunda Okul Müdürü Hulusi Karakaya başta Edebiyat Öğretmeni Burçin Çolak olmak üzere programda görevli öğrencilere  teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler verdi.Sanat ve edebiyat şehri ilimizde bu tür programların sıklıkla yapılmasını gönülden arzuluyor ve ilgili okulumuzu bu başarılı programdan dolayı kutluyoruz.