Akdeniz Bölgesi’nin en büyük su parkına sahip, çevre dostu ve doğa harikası bir kompleks olan Waterplanet Aquapark & Hotel ile Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü yapılması yönünde anlaşma sağlandı.

Waterplanet Aquapark & Hotel yöneticileri Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünü 06 Aralık Perşembe günü ziyarette bulundular. Çalışmalarına Cuma günüde devam eden Waterplanet Aquapark & Hotel yönetici ekibi öğrencilerle de bir toplantı yaparak görüşlerini aldı.

Yapılacak işbirliği protokolü kapsamında Waterplanet Aquapark & Hotel Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden mezun olan öğrencileri istihdam edecek. Ara sınıflarda eğitim öğretime devam eden öğrencilerin de işletmede beceri eğitimlerini otellerinde yapmalarını sağlarken öğrencilere askeri ücretin %60 ı kadar yaklaşık 1900 – 2000 Tl ücret ödeyecek. Ayrıca öğrencilerin iaşe, konaklama, giyim kuşam vb. İhtiyaçlarını da karşılayacaktır.

Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali ÖZDEMİR’de Waterplanet Aquapark & Hotel yöneticilerine okulumuza ve öğrencilerimize vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.