Onikişubat Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokulunca, Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından 26 Nisan 2018 Perşembe günü 8. Sınıf öğrencilerine yönelik yapılan il geneli deneme sınavında, sınıflarında başarı göstererek dereceye giren 31 öğrenciye ödül anlamında kahvaltı programı yapıldı.

Habere Ait Fotoğraflara Tıklayın

Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokulu Okul aile Birliğinden Ekrem Çiftaslan ve Akif Bakır’ın destekleriyle Onikişubat Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleşen kahvaltı öğrencileri motivasyonu açısında anlamlı oldu.

Kahvaltı programına İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı ve Müdür Vekili Ahmet Sarıtürk, İl Millî Eğitim Maarif Müfettişleri Başkanı Fevzi Küçük, Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokulu Okul aile Birliğinden Ekrem Çiftaslan ve Akif Bakır, mokuln yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hasan Acaboğa ; “Haziran ayında yapılacak LGS’nin yaklaşmasıyla öğrencileri motive etmek ve kısa bir mola vermek amacıyla bu programı düzenledik, bir yıl boyunca okul dersleri ve sınav maratonun ile yorulan öğrencilerimize moral ve katkı sağlayacaktır” dedi.

Kahvaltı programı okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile son buldu.