Dulkadiroğlu Karacasu Çok Programlı Anadolu Lisesinin sağlık çalışanlarına maddi ve manevî desteği artarak devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Karacasu Çok Programlı Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanı 3D Yazıcı Atölyesinde Alan Şefi İlkay SEZGİN koordinatörlüğünde imal edilen siperlikli yüz maskeleri Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yetkililerine teslim edilmişti.

Sağlık çalışanlarımızı yeni tip Koronavirüs’ten (Kovid-19) korumak amacıyla  üretilen sperlikli maskeler bu kez de Necip Yörük Fazıl Devlet Hastanesi Yörük Selim Hizmet Binası çalışanlarına ulaştırıldı. Okul Müdürü Fatih KİRİK, konu ile ilgili şu bilgileri verdi: “Okulumuz Karacasu Çok Programlı Anadolu Lisesi personeli özverili çalışmalarla ürettiği yüksek teknolojiyle imal ettiği ürünleri Kahramanmaraş Necip Fazıl Hastanesi ve Yörük Selim Hizmet personeliyle paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyor. Bizler bu vesileyle sağlık çalışanlarımıza duyduğumuz minnet ve şükranlarımızı ifade ediyoruz. Birlik ve beraberliğimize vesile olan öğretmenlerimize ve özveriyle çalışan sağlık personellerimize Karacasu ÇPL adina teşekkür ediyorum. Toplamda üretilen 40 adet maske, hastane çalışanlarına dağıtıldı. Maskeleri teslim alan yetkililer  memnuniyetlerini dile getirdi.