Dualar Şehit Kaya’ya

Dualar Şehit Kaya’ya
Elbistan’a bağlı Akbayır Kasabasında şehit Yusuf Kaya, şahadet gününde kabri başında dualar ve hatimlerle anılarak yâd edildi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Elbistan Şubesi tarafından organize...

Elbistan’a bağlı Akbayır Kasabasında şehit Yusuf Kaya, şahadet gününde kabri başında dualar ve hatimlerle anılarak yâd edildi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Elbistan Şubesi tarafından organize edilen ve şehitleri şahadet günlerinde mezarı başında dualarla anma programına birçok şehit ailesi katıldı.

Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Elbistan Şubesi tarafından organize edilen şehitleri şahadet gününde mezarı başında anma programının son durağı Akbayır Kasabası oldu. 1976 yılında Akbayır’da doğan, Kaya ailesinin 8 çocuğunun 7’incisi olan Yusuf Kaya, Hakkari’de vatani görevini yaptığı sırada teröristlerle çıkan çatışma sonucunda 14 Temmuz 1994 günü şehit olmuştu.

Kaya’nın şahadet günü anma programına çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi, vatandaşlar ve aile efradı katıldı. Program Şube Başkanı Übeydullah Erbilen katılımdan dolayı teşekkür konuşmasıyla sona erdi. Şehit ailesi ise programı düzenleyenlere ve katılımcılar ile diğer şehit ailelerine teşekkür etti.