Cilt Yenileyici Formülleriyle Flavo-C Ürünleri

Auriga markası, estetik operasyonlar ve tedavilere destek bakımı olarak kullanılan ve Flavo-C serisinin yaratıcısı olan markadır. Cilt yaşlanması, cilt sarkması, anti-aging gibi yaşlanma belirtilerine dair ürünler sunan marka,...

Auriga markası, estetik operasyonlar ve tedavilere destek bakımı olarak kullanılan ve Flavo-C serisinin yaratıcısı olan markadır. Cilt yaşlanması, cilt sarkması, anti-aging gibi yaşlanma belirtilerine dair ürünler sunan marka, uzman dermatologlar ve profesyonel cilt bakım uzmanları tarafından kullanılmakta ve tavsiye edilmektedir.

Auriga, en yeni ve en yüksek performanslı dermokozmetik ürünler geliştirmektedir. Başından beri, spesifik cilt ihtiyaçlarının karşılanması ve yenilikçi dermokozmetik ürünlerin satışa sunulması gibi iki ana hedef belirleyen marka, profesyonel cilt bakım uzmanları ve dermatologlar eşliğinde klinik çalışmalarını yürütmektedir.

Tüm Auriga ürünlerinin içerikleri, yeni bilimsel keşifler ışığında, uzman araştırma ekibi tarafından dikkatlice ve özenle seçilmektedir. Geliştirilen özel formüller, cilt konforuna önem veren, hassas ve cilt yenileyici özelliğe sahip ürünler olarak karşımıza çıkmaktadır.

Auriga ürünlerinin etkinliği, uzman dermatologlar, profesyonel cilt bakım uzmanları ve küresel saygınlığı kabul edilen üniversiteler tarafından da onaylanmıştır.

Auriga, özellikle Flavo-C serisiyle ön plana çıkıyor. Yaşlanma karşıtı ve yenileyici özelliğe sahip olan seride, etkinliği kanıtlanmış ve kullanıcılar tarafından olumlu geri dönüşler alan ürünler mevcut.

Bu yazımızda Flavo-C serum ürünlerini yakından inceleyeceğiz. Flavo-C serum iki çeşite sahip:

  • Flavo- C Serum İnce Çizgiler İçin Serum
  • Flavo- C Forte Serum 15% Anti Aging Serum

Flavo-C Serum İnce Çizgiler İçin Serum

İnce çizgilere karşı bakım serumudur. Yüzdeki ince çizgileringörünümünü en aza indirerek, tekrar oluşumunu engeller. Güneşin zararlı ışınlarını nedeniyle oluşan cilt hasarlarını önler. Cildi yumuşak ve ışıltılı bir yapıya kavuşturur. Günde bir defa, gözlerden sakınarak kullanmak yeterlidir. Durulamaya gerek yoktur. Kadın ciltleri başta olmak üzere, tüm cilt tipleri için uygundur. Dış faktörlere bağlı olarak oluşan cilt hasarlarını engeller ve maksimum düzeyde koruma sağlar.Yaşlanmayla birlikte ciltte kollajen ve elastin liflerinin yapısı değişir, cildin elastikiyetini ortadan kalkar, ince çizgilerin meydana gelir ve kahverengi lekeler oluşur. Bu yüzden çevresel faktörler cilt sağlığımız üzerinde önemli derecede olumsuz değişikliklere sebebiyet verir.

Hasar görmüş ciltler için geliştirilmiş olan Flavo-C serum cildi rahatlatır, günlük kullanım için idealdir. Cildin savunma düzeyini normal haline getirir. Cildin ihtiyaç duyduğu nemi optimum düzeyde sağlayarak, su ihtiyacını karşılar. Yumuşak ve pürüzsüz bir cilt görüntüsü elde etmenize yardımcı olan serum, ince çizgiler, kırışıklıklar ve sarkmalar gibi problemleri ortadan kaldırır.

Özel formülü sayesinde, yaşlanma etkilerini geciktirir ve en aza indirir. Cilt hasarı ve deformasyon gibi problemlere karşı etkili olan serum,bir önceki C vitamini içerikli jenerasyondan 50 kat daha fazla etkilidir.Ciltte meydana gelen ve ilerde oluşabilecek zararları ortadan kaldırmaya karşı geliştirilmiş bu serum kullanımı sonrasında, cildin doğal savunma mekanizmasının kuvvetlendiği, deformasyon ve hasarlarındüzenli kullanımla azaldığı, renk tonu eşitsizliğinin giderildiği fark edilmiştir.

Flavo- C Forte Serum 15% Anti Aging Serum

Anti aging etkili, cilt yenileyici bakım serumudur. Yaşlanma etkilerini en aza indirerek, cildi korur. Kırışıklık, ince çizgiler, ton farklılığı, lekelenme gibi sorunları azaltır.

Etkili bir nemlendirme özelliğine sahiptir. Tüm cilt tipleriyle uyumludur. Antioksidan bakımından zengindir. Kuru ve normal ciltler için ideal olan ürün, aynı zamanda güneşin zararlı etkilerinden korunmak için de kullanılabilir. Nemlendirme etkisi uzun süren Flavo- C Forte Serum 15% Anti Aging Serum, doğal koruyucu özelliği ve C vitamini içeriğiyle, yüz ve ve vücudu koruma altına alır. Cildin ihtiyaç duyduğu nemi sağlar ve pürüzsüz, yumuşak, ışıltılı bir hale gelmesini sağlar. Cilt lekeleri üzerinde de etkilidir.

Flavo-C ürünleriyle ilgili merak ettiğiniz tüm bilgilere www.portakalrengi.com adresinden ulaşabilir, yine bu adresten flavo-c ürünlerii güvenle sipariş verebilirsiniz.

Yaşam Haberleri