Şehidimizin Dedesi ve Ninesi Hastaneye Kaldırıldı!

Siirt Pervari'de hain terör örgütü mensuplarının yol kenarına döşediği el yapımı patlayıcının askeri konvoyun geçişi sırasında infilak etmesi sonucu Şehit olan 8 Askerimizden birisi olan Afşin'li Er Ömer Erüstün'ün şehadet...

Siirt Pervari'de hain terör örgütü mensuplarının yol kenarına döşediği el yapımı patlayıcının askeri konvoyun geçişi sırasında infilak etmesi sonucu Şehit olan 8 Askerimizden birisi olan Afşin'li Er Ömer Erüstün'ün şehadet haberi İstanbul'daki baba ocağında olduğu gibi ilçemiz Afşin'deki dede ocağına da ateş düşürdü.

Şehidin Afşin'de ikamet eden Dedesi Ömer Ali Erüstün ve ninesi Lemanur Erüstün haberi duyar duymaz fenalaştı.Evine gelen 112 Acil Ambulansları ile Afşin Devlet Hastanesine kaldırılan şehidin yakınları Acil serviste tedaviye alındı.Acil servis yetkililerinin verdiği bilgiye göre durumları iyi.

Şehidimiz Ömer Erüstün'ün babası Ali Erüstün'ün İstanbul'da ikamet ettiği,Pazarcılıkla uğraştığı bildirildi.Şehidin Fatih ve Yavuz adında iki kardeşi var.Dedesi Ömer Ali Erüstün ise Afşin'de Galericilik yapıyor.

Şehidimizin cenazesinin kesin olmamakla birlikte doğduğu Afşin'e getirileceği belirtiliyor.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI FATİH MEHMET ERKOÇ HASTANEYE GELDİ!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Şehit haberini öğrenir öğrenmez Afşin' e geldi.Erkoç'un şu dakikalarda Afşin Devlet Hastanesi Acil servisinde olduğu ve Şehidin dedesi ve ninesinin sağlık durumuyla bizzat ilgilendiği öğrenildi.

Ayrıca Şehidin İstanbul'daki ailesi için uçak biletlerinin ayrıldığı bildirildi.

İlçe Haberleri Haberleri