Süreyya Güneş Anaokulu Öğrencileri Millî Eğitim Müdürünü Ziyaret Etti

Kahramanmaraş Onikişubat Süreyya Güneş Anaokulu okul müdürü Hatice Ermeydan Başkanlığında bir grup öğrenci ve öğretmenle İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman'ı , 12 Şubat Kurtuluş Bayramı etkinlikleri kapsamında makamında...

Kahramanmaraş Onikişubat Süreyya Güneş Anaokulu okul müdürü Hatice Ermeydan Başkanlığında bir grup öğrenci ve öğretmenle İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman'ı , 12 Şubat Kurtuluş Bayramı etkinlikleri kapsamında makamında ziyaret ederek, gösteri sergilediler.

Okul Müdürü Hatice Ermeydan, müdür yardımcısı Hüseyin Ekici, Öğleci grup Çilekler Sınıfı Öğretmeni Pelin Karabayır, öğleci grup Melodi Sınıfı Öğretmeni Pelin Karbayır ve Türk bayrağı giysili öğrencileri ile  12 Şubat Mahalli Kurtuluş Bayramı kapsamında İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman'ı ziyaret ederek etkinlik gerçekleştirdiler.

ZİYARETLE İLGİLİ FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

 VİDEO:

FOTOĞRAF :

Millî Eğitim Müdürü Kahraman, öğrencilerle sohbet ederek onlara davranış kazandıracak çeşitli yönlendirici sorular sordu, özellikle iyi insan konusunda davranış kazandırıcı yaklaşım sergiledi  ve minik ama yürekleri kocaman öğrencilerim muhteşem gösterisinden dolayı onlara hediye vererek ödüllendirdi.

Öğrenciler topluca İstiklal Marşını şiir şeklinde okudular daha sonra Maraş'ın kurtuluşunda önderlik eden  Haflz Ali Efendi,, Zeki Karakız, Yusuf Çavuş, Şehit Evliya, Yürük Selim,  Mustafa Kuşçu, Muhittin Karakız, Senem Ayşe  vb kahramanları en mükemmel şekilde canlandırarak temsil ettiler. Minik öğrencilerin etkinliği topluca çekilen fotoğraf enstantanesiyle son buldu

Gündem Haberleri