Kahramanmaraş Şehide Saygı, Teröre Lanet için Yürüdü!

Kahramanmaraş'ta sosyal medya üzerinden organize olan binlerce duyarlı vatandaş, son günlerde yaşanan terör örgütü PKK'nın polis ve askerlere yapılan saldırıları protesto edip, şehitlere saygı göstermek için sokaklara döküldü!Kahramanmaraş'ta...

Kahramanmaraş'ta sosyal medya üzerinden organize olan binlerce duyarlı vatandaş, son günlerde yaşanan terör örgütü PKK'nın polis ve askerlere yapılan saldırıları protesto edip, şehitlere saygı göstermek için sokaklara döküldü!

Kahramanmaraş'ta sosyal medya üzerinden organize olan ve şehir merkezinde bir araya gelen vatandaşlar Türk Bayrağı açıp sloganlar eşliğinde Kahramanmaraş'ın caddelerinde yürüdü. Akşam saatlerinde yapılan yürüyüşte, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Binası önünde toplanıp, Kahramanmaraş Ulu Camii'ye doğru hareket eden grup terörist başı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafının da bulunduğu PKK bayrağını ateşe verdi.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri yürüyüş güzergahı üzerinde geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı. Yürüyüşün ardından Atatürk anıtı önünde basın açıklaması yapan grup daha sonra dağıldı.

Gündem Haberleri