Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Şahin'in Gurur Günü

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin, Memleketi Andırın' da bu yıl 21.si düzenlenen 'Kardelenler Kitapla Buluşuyor' etkinliğine katıldı. Milletvekili Şahin, Etkinlikte Gurur ve duygusal anları birlikte yaşadı.'Kardelenler...

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin, Memleketi Andırın' da bu yıl 21.si düzenlenen 'Kardelenler Kitapla Buluşuyor' etkinliğine katıldı. Milletvekili Şahin, Etkinlikte Gurur ve duygusal anları birlikte yaşadı.

'Kardelenler Kitapla Buluşuyor' etkinliğinde geleceğin teminatı miniklere imzalı kitap hediye eden Prof. Dr. Mehmet Şahin; "Geleceğimizin güvencesi, istikbalimizin teminatı Yavrularımız bizim göz bebeğimiz, onların her zaman yanındayız." dedi.

Etkinlikte duygusal anlarıda yaşayan Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin, yıllar önce okuduğu ilk kitabı olan “Rüzgar Dev’ i” ilkokul öğretmeni Ali Ekrem Pert' in elinden bu kez bölgenin temsilcisi bir Milletvekili olarak tekrar teslim aldı.

Kendisi için hazırlanan şeref köşesini de ziyaret eden Prof. Dr. Mehmet Şahin, her yaşta ve koşulda okumanın önemine, azim ve kararlılığın değerine vurgu yaparak etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

Programda Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Andırın İlçe Millî Eğitim Müdürü Aykut Türkmen, Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bülbül, Kahramanmaraş Tarih Kültür ve Turizm Platformuda İcra Heyeti Başkanı ve Kahramanmaraş Andırınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği önceki başkanı Ahmet Kolutek, Kahramanmaraş Andırınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan yardımcısı Adem Kundakçı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gündem Haberleri